Кали стана на 45 години, завръща се на сцената!

Кали отпразнува 45-тия си рожден ден с парти с гигантска торта във формата на микрофон и парти за „пораснали деца”, както уточни. Певицата, която в началото на юни сподели за промени в живота си и в кариерата си, посрещна празника си на 2 октомври с кратко пътуване с приятели, тържество и... битка. [caption id="attachment_645447" align="aligncenter" width="238"]Кали Кали чукна 45 по уникален начин[/caption] Това стана ясно от снимките, които сподели в социалната мрежа. На един от кадрите Кали е в компания насред поляна. Певицата е с камуфлажен гащеризон и дори с предпазна жилетка. Почитатели предположиха, че е играла пейнтбол с приятели, но може да е и съвсем друго занимание.

Кали изкара обучение в Академия за командоси, в която се записа през пролетта на миналата година. Тогава певицата поясни, че искала да умее да се отбранява, ако й се наложи. Новият вид казармено обучение, което преминала, е достъпно за всички и в рамките на месец и половина получаваш бойна степен.

„Учат те на специализиран ръкопашен бой, да се предпазиш от нападение. Виждате какво се случва. Нашето общество е абсолютно изтрещяло и не знаеш в кой момент как ще те нападнат. Подготвям се и вербално и физически, ако някой иска да ме нападне, ще си изпати”, сподели Кали тогава. Певицата не издаде подробности за вълнуващия си рожден ден, но пък подчерта, че е бил много емоционален. „Без грим и неудобно облекло, без излишна помпозност! Просто детски рожден ден за пораснали деца! Благодаря ти, Любов! Благодаря ви приятели!”, коментира Кали към снимката. С това не остави съмнение, че певицата има нова любов в живота си, след като миналата година се раздели с Владимир, който е баща на третия й син. Кали засега не споменава кой е мъжът, спечелил сърцето й. Както вестник „Уикенд” разкри още миналата пролет, тя има отношения с по-млад от нея мъж от Пазарджик на име Анастас, писа Уикенд. Кали съвсем скоро ще се завърне на музикалната сцена, макар че засега не споделя с какви песни. Неотдавна певицата разкри, че се намира в преломен момент в живота си. По време на карантината, заради пандемията, тя се посветила изцяло на себе си, тъй като наскоро открила, че има тиреоидит на хашимото, което в нейния случай „не е толкова сложно”. Изпитва дискомфорт във физически аспект, като психологически и емоционално. Кали спряла да прави музика, но причината е, че през последните години надделява комерсиалното отношение. Нейното усещане е различно. Прави й се музика, която да е духовно ориентирана, което обаче не се вписва в пазара. „Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг”, сподели тогава Кали. Преди дни, на 1 октомври, когато е Световният ден на музиката, тя честити празника на всички колеги и на хората, за които музиката е част от живота. „За многото питащи - не съм спряла да се занимавам с нея, просто съм малко в творческа пауза”, сподели Кали.