Младият мъж до Глория се казва Добромир. Той е бизнесмен на около 40 години. Само за сравнение във възрастовата разлика ще кажем, че следващата година примата на попфолка ще чукне 50 лета. Дотук обаче опира границата на известното за новата тръпка на певицата. Останалото остава в сферата на догадките, за които основание даде една снимка в Инстаграм, публикувана от изпълнителката. На нея се вижда млад, атлетичен, елегантен мъж с брада, който й подарява букет червени рози.

Азис беше първият човек, който намекна, че това е новият избраник на Глория. Фолкаджията написа: „Красива двойка“ и отпуши коментарите, които заваляха под фотоса. Зевзеци се пошегуваха, че мъжът може би е доставчика на букета и е служител на куриерска фирма.

„Не, не е куриер, не е и човек от екипа, който засне последния ми клип „Кадифе“ в Италия“ – лаконична бе Глория, но не хвърли повече светлина около личността на атлетичния мъж.

Какво узнахме за младия любовник на Глория?

Певицата започна да обяснява на дълго и на широко колко романтичен жест е поднасянето на цветя на една дама и как съвременните мъже са забравили за този акт ни внимание към представителките на нежния пол.

Макар и близо 50-годишна, Глория е жена, която не е загубила своята красота – напротив зрелостта й още повече подчертава хубавите й черти.

Източник: „Уикенд“