Тя може и да не е Селена Гомес, но за 53-годишна жена е истински пожар. Певицата и актриса Дженифър Лопес преди дни сподели кадри от последната си тренировка в социалните мрежи и предизвика истински пожар.

Латинодивата се щракна в оскъден бански, докато обясняваше колко е важна сутрешната тренировка за нея. "Физическото натоварване е от изключително значение за доброто психично здраве. Ставам в 4:45, за да тренирам", обясня оскъдно облечената Лопес.

Не е ясно каква част от посланието й е стигнала до мъжете, тъй като феновете й бяха прекалено заети да се възхищават на перфектните й форми. Откакто се омъжи за Бен Афлек звездата все по-рядко си позволява да се появява по плажно облекло. Все пак, за радост на феновете, този път съпругът й го нямаше, докато любимката им си прави селфи рано сутринта и успяха да оплакнат погледите.

Какво тяло, само?! Дженифър Лопес захвърли дрехите и предизвика фурор в мрежата (Горещи снимки)

Дженифър Лопес е майка на две деца, омъжвала се е четири пъти, като последният беше преди година за старата си любов Бен Афлек. Драмата на двете звезди е с близо 20-годишна давност. Актьорът беше сгоден за певицата, но дни преди сватбата им тя върна пръстена и прекрати годежа, тъй като пресата не ги оставяше и за миг на спокойствие. По-късно той се ожени за актрисата Дженифър Гарднър, от която има три деца, но се разведе с нея след десет години семеен живот заради проблеми с алкохола и хазарта. Джей Ло пък се омъжи за Марк Антъни, преживя бурен развод, изживя още по-бурна любовна история с танцьора Каспър Смарт, след това почти се омъжи за Алекс Родригес, но го заряза, когато разбра, че й изневерява с бившата си. И докато бившият спортист осъзнае какво става, голямата му любов беше щастливо омъжена за своята голяма любов. Бен Афлек. И изглежда по-невероятно от всякога.