Какво ще каже Чарли за това? Дъщерята на актьора от "Двама мъже и половина"  Чарли Шийн - Сами Шийн захвърли дрехите. Наскоро 19-годишната студентка позира в провокативна фотосесия, карайки мнозина да ахнат. Тийн дивата, която е плод от брака на Шийн с актрисата Дениз Ричардс, смути родителите си с провокативни селфита от банята.

19-годишната брюнетка очевидно е взела най-доброто от гените и на двамата си родители, защото показа наистина забележителна фигура и стил. Освен това наскоро тя разкри пикантни подробности от личния си живот.

 

"Много исках да си увелича бюста, но за съжаление трябваше да спра да пия. А правя това през последните 5 години от живота си", разкрива тя.

 

Сами обаче е била подкрепена от майка си, която използвала операцията и като начин да я накара да се откаже от вредния си порок. "Решението беше трудно - да се откажа от операцията, или да спра алкохола. Най-накрая се справих", казва още тийн дивата.

 

Двете имаха тежки отношения, като в един момент Сами дори замина да живее при баща си Чарли Шийн. Актьорът обаче явно не успя да се справи с бурната й природа и я върна на майка й. Днес Дениз е в добри отношения с дъщеря си и дори си откри профил в социална мрежа, за да я подкрепи. Тя не възразява и срещу провокативните й снимки по бански или по бельо, както  и за това, че дъщеря й показва тялото си пред всички.