Анаболи ли взима Златка Димитрова, стероиди ли?! Това се питат масово нейни последователи в мрежата, особено след последните й изяви там, които показаха огромна промяна - еле пък в лицето.

Отдавна знаем, че Златка се мори във фитнеса по сто часа на ден, като се занимава предимно със силови тренировки. Да, факт е, че цялото я тяло е мускули и нито грам подкожни мазнини. Това обаче си е нож с две остриета, защото реално направи тялото и като на момче.

Какво се случва със Златка Димитрова: Първо докара тяло на мъж, а сега се сдоби и с мъжко лице! (СНИМКИ)

Ръцете, краката, корема, раменете, гърбът - всичко у Злати е мъжко наглед, а женските извивки и съблазнителни очертания категорично липсват. Това не се харесваше на мнозина, но сега шокът е още по-голям, защото и физиономията й започна да загрубява.

"Злате, погледни се и се спри! Виж си лицето - като Зара от Биг Брадър ставаш. Все едно не гледам жена, а мъж. А каква хубава беше едно време... Погледни световните красавици, бе! Салма Хайек, Моника Белучи и останалите - да не би да не приличат на жени и да имат мускули?! Ама мъжете мрат по тях, защото са точно това - жени отгоре до долу", коментират потребители в нета.

Малко вероятно е обаче Димитрова да ги послуша, защото при нея това явно се е превърнало в мания.