Не прилича на себе си

Мнозина се запитаха какво се случва със съпругата на Васил Василев-Зуека. Някои от тях дори предположиха, че тя не е особено доволна от живота зад граница за разлика от него.

Запознати издават, че откакто заминали да живеят в Испания, половинката на Зуека направо се стопила. Тя отслабнала с близо 20 кг.

Какво се случва със съпругата на Зуека?

56-годишният актьор не се е променил. За сметка на това обаче съпругата на Зуека е претърпяла пълна метаморфоза.

Голяма част от наднорменото тегло на закръглената Ани Вичева вече е в минало. Към днешна дата тя е направо неузнаваема, издават близки до артистичното семейство.

Оказва се, че нежната половинка на актьора е заложила на здравословното хранене. Консумира основно плодове и зелени салати. Промяната на хранителния режим определено си е струвала, предвид начина, по който изглежда към днешна дата.

Запознати издават, че съпругата на Зуека възнамерява да се сбогува и с още от килограмите си. Тя обаче е категорична, че това ще се случва плавно, за да избегне йо-йо ефекта.

Припомняме, че Зуека бе този, който преди време взе решение да напусне родината си, заедно със своето семейство. Към днешна дата те се прибират от време на време в България.

Той продължава да се занимава с рисуване. Във всяко едно платно освен романтичен оптимизъм, той влага и своята лична позиция. Основните му послания са свързани с любовта и човечността, които сега на фона на вихрещата се война, са изключително актуални.

Източник: lupa.bg