Теди Велинова сподели кадри от болничната стая!

Бившата на д-р Енчев се озова в болница, вероятно за операция - но не разкрасителна такава. Теди Велинова пусна снимка от клиниката, в която е настанена като благодари и похвали персонала и лекарите, както и самото обслужване. Тя не уточни коя е болницата, но сподели, че е една от най-добрите по отношение на женското здраве.

Вероятно иде реч за чисто дамски здравословен проблем, който Велинова трябва да преодолее. На снимките тя е с абокат, поставен на ръката и явно й правят вливания преди или след интервенцията. Теди обаче изглежда ведра и явно е убедена, че всичко ще протече по реда си, пожелаваме и го също и ние!

Знаем, че екс половинката на Ангел Енчев, който вече има нова изгора, отдавна се занимава с каравани и тоталното им префасониране. Велинова взима нормални караванки и ги превръща в истински лукс кукли, да ти е кеф да живееш в тях дори. А после ги продава или пък ги предоставя под наем за почивки. Цената на една такава каравана, ако искаш да я закупиш, е около 30 000 лева.

Иначе, що се касае до личния й живот, Теди все още е сингъл и няма мъж, поне не и нещо сериозно, което да си струва да покаже. С бившия й обаче нещата отдавна са се разсъхнали и тя грам не се вълнувала от новата му дама, камо ли пък да проявява ревност, разкриват запознати.