Прави впечатление, че дъщерята на Марта Вачкова се е променила до неузнаваемост, което кара мнозина да се запитат какво се случва.

25-годишната Рада Миладинова е отслабнала драстично и се е разхубавила. Казано с други думи се е превърнала в красива млада дама. Това става ясно от публикуваните от нея последни снимки в социалните мрежи.

От пухкавото мургаво момиченце, което бе Рада преди години, не е останала и следа. Лицето й е направо изваяно, а интересното е, че дори не е толкова смугло, както преди. Несъмнено промяната, която е настъпила при нея е огромна. Тя самата я вижда повече от добре и не крие, че е много щастлива от този факт.

Запознати с промените на щерката на Марта Вачкова разкриват, че тя е променила изцяло хранителния си режим и именно това е причината за рязкото й вталяване. Рада пък е повече от горда от постигнатите резултати и дори вече е заобичала новата си визия.

Талантливата млада наследница разсъждава, че всяка жена има правото на желаните от нея промени. За нея е от огромна важност човек да харесва себе си. твърди обаче, че е добре хората да запазят своите отличителни белези, а не да се стремят да изглеждат еднакво.

Тя е от малцината на тази възраст, които предпочитат да ходят в напълно натурален вид, вместо да се маскират зад тонове грим.
Източник: lupa.bg

Какво се случва с щерката на Марта Вачкова? Заприлича на… (ФОТО)

Какво се случва с щерката на Марта Вачкова? Заприлича на… (ФОТО) - Снимка 2