Гръм ли удари в рая на Валерия и Евгени, не е ясно, но последното изказване на годеницата на пианиста хвърли мнозина в ступор. И, разбира се, започнаха залагания за това дали двамата са си били шута.

Причината са опънатите нерви на кучкарката веган и съжалението й, че е влязла в "Ергенът". "Кой ме би да вляза в тази тъпотия?! Ама аз съм си виновна. Добре де, не е точно тъпотия, защото ми беше хубаво, с малки изключения, но и вече не издържам", разбесняла се Валерия преди ден.

Гневът й е породен от наглостта и безцеремонността на непознати хора, които се държали с нея фриволно, свойски и така, все едно се познават от векове и тя им е длъжна.

"Да, приятно е, когато си известен и хората идват да те поздравят, дечица искат да те гушнат и да се снимате, но има и огромен брой досадници, които не те оставят да се нахраниш спокойно в ресторант. Пия си кафето или си ям салатата, а до мен някой снима уж тайно, или директно идва и започва да ми говори небивалици. Ужасно е", недоволства Валерия.

Повечето потребители в нета обаче изобщо не я съжалиха, а и казаха да е мислила какво прави. "Значи така, а - га яде кИфтетата, не рева?! Пече си задницата на слънце и кеф в имението три месеца, а сега се оплакваш", насмотаха я мнозина.