Бизнесменът Петко Димитров навремето се прочу с многобройните си връзки с различни известни дами. Като се започне от Мария Игнатова, от която има син, мине се през Ели Гигова и се стигне до Преслава. Да не говорим за бройките му, които са били само за забавление, но... Но щом срещна любовта си в лицето на танцьорката Яна Акимова, отдавна вече носеща неговата фамилия - Яна Димитрова, той се кротна.

Двамата имат и две деца, заедно са от вече дълги години и по всичко личи, че отникъде не се носи "аромат" на развод. Въпреки това нещо прави впечатление на потребителите в нета и това са последните няколко снимки, които самият Петко Димитров публикува в профила си.

На кадрите Яна изглежда меко казано странно. Тя е по-млада от мъжа си, но към днешна дата двамата изглеждат като набори, което значи, че или той младее твърде много, или тя рязко се е състарила. По-склонни сме да повярваме на второто, защото Петко си е същият.

Другото обаче, което прави още по-силно и тягостно впечатление е, че от винаги лъчезарната преди Яна, която буквално не си затваряше устата от усмивки, сега не е останало нищо.

Тя е сериозна и изглежда едновременно ядосана и тъжна. А каква може да е причината за това при все, че се снимаш с мъжа си от курорт?! "Дано Петко да не е почнал да й кръшка, а тя да седи и да търпи, мислейки, че без него е загубена... Но като я гледаме така, започваме да се съмняваме в безоблачното им щастие", коментират в нета.