Турската мегазвезда Къванч Татлъту и Башак Дизер отпразнуваха открито осмата годишнина от сватбата си напук на своите душмани. Турският Брад Пит използва повода, за да подари на жена си пръстен с масивен диамант.

Актьорът и дизайнерката се венчаха полутайно на 19 февруари 2016 г. в Париж, а на бракосъчетанието им в турското посолство присъстваха едва 40 души – припомнят турските медии. Пикантна подробност бе, че церемонията бе бойкотирана от майката на младоженеца, която и до днес се мръщи, щом чуе името на Башак. Според клюкаха родителката била сърдита на сина си, че се жени за по-възрастна от него дама. Та Къванч бе най-желания мъж в Турция и всяка млада и красива туркиня мечтаеше за обятията му.

Как стана всъщност „заварката“ между Къван и Башак?

Татлъту и Дизер се запознаха по време на снимките на „Забраненият плод“. В онзи момент обаче не се случи нищо помежду им – любовта им пламна няколко години по-късно, едва когато Дизер се разведе с първия си съпруг.

Оттогава бракът на Башак и Къванч съвсем не изглежда безоблачен. Съпругата често го ревнува от красивите туркини, с които си партнира, като най-голям трън в очите й е актрисата Серенай Саръкая, наричана „жената демон, от който мъжете трябва да се пазят“.

Именно Серенай е най-зловещия кошмар за Башак...

Източник: „Уикенд“