"Ще те обичам вечно" - закле се Златка Райкова на Карен Хачатрян вчера (колкото и да значи това "вечно"). Както знаем, двамата се ожениха преди часове, а сватбата си беше наистина помпозна - друго не сме и очаквали от плеймейтката.

Галена и Азис пяха на младоженците, а сред гостите бяха още куп светски лица, или по-скоро такива от страниците на таблоидите - певачки, моделки, плеймейтки и сие. Все "отбор юнаци", но няма лошо - това си е обкръжението на Райкова от време оно.

Какво остана скрито: Чутовен гаф на сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян! (мрежата ври - СНИМКИ)

"Лошото", ако може да се нарече така, или колосалния гаф на младоженката, заради който мрежата я попиля, беше в църквата. Карен и Златка се венчаха пред Бог в храм в Лозенец, близо до ресторанта, в който бе купонът после.

Какво остана скрито: Чутовен гаф на сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян! (мрежата ври - СНИМКИ) - Снимка 2

Работата е там, че булката изпоти няколко пъти попа, който ги венчаваше, като буквално си навря балконите в лицето му. Силиконовите кълба на Златка се тресяха над роклята, която е толкова разголена, че мнозина в църквата ги хвана срам. Тя обаче хич и не се усети, а дори се накланяше напред, за да й се видят още по-добре цомбите.

Какво остана скрито: Чутовен гаф на сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян! (мрежата ври - СНИМКИ) - Снимка 3

"Няма лошо роклята ти да е такава, но в църквата не се влиза по такъв начин. Затова и повечето досетливи булки имат над роклята ефирно наметало, шал, или каквото и да е, но е срамота да си показваш анатомията в Божия храм", попиляха я в мрежата.