Футболната легенда Христо Стоичков се разтреперя във „Фермата“, а причината, която го доведе до това състояние бе влизането на специален гост. Това бе подаръкът, който получи.

Продуцентите на риалитито вкараха в стопанството малката внучка на футболиста, което го накара да изпадне в тотално умиление още щом я видя.
Той веднага я въведе в обстановката, запознавайки я с „каките и батковците“, а след това й показа „кокошчиците и теленцата“. 

Припомняме, че Миа е дъщеря на Мика Стоичков. 
Христо Стоичков се прояви като истински грижовен дядо и веднага хвана момиченцето за ръка, за да го разведе из стопанството, в което той самият остана в продължение на няколко дни.

Зрителите бяха изненадани от това, че легендарната осмица бе неуморен по време на престоя си във „Фермата“ и нито за миг не си позволи да се държи като звезда, каквато е в действителност. Стоичков с удоволствие копа, въртя секирата, кова, вдига наздравици и разказва истории. 
Той дори повече и хорото, пременен в народна носия и накривил калпака. 

Легендарният футболист сподели, че в кариерата си е имал много хубави, но и изключително тежки моменти. В този ред на мисли той се обърна към останалите участници в риалитито, че и в стопанството ще преживеят много неща, но ще се сблъскат и с редица трудности, които ще трябва да преодолеят. Неговият съвет бе да си помагат и заяви, че в негово лице имат истински приятел.
Накрая преди да излезе, Христо Стоичков им пожела успех.
Източник: show.blitz.bg

Какво накара Стоичков да се разтреперя във „Фермата“? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Какво накара Стоичков да се разтреперя във „Фермата“? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2