Намери си майстора, помъдря, или просто с годините и опита се промени до неузнаваемост?! Кое от тези неща важи за Асен Блатечки, или може би всички, не знаем. Но е факт, че днес мачото на родното кино изрече в ефир думи, които не е имала щастието да чуе нито една от бившите му жени.

А най-важните в живота му са две - майките на децата му. Първата е Катерина Горанова, от която е първородната му Катя и втората - красивата Диляна Попова, която го дари с Борил. Дори най-желаната манекенка обаче нямаше честта да чуе това, което Асен сподели за настоящата си любима.

В интервю пред Деси Банова Блатечки сподели съвсем малко, но достатъчно, за връзката си при все, че и водещата бе твърде пестелива във въпросите. Деси го попита само какво е научил за любовта и дали жената до него го е укротила.

"За любовта мога да кажа, че разбрах едно - тя е взаимност. Получаваш това, което даваш. А иначе не, не ме е укротила, но ако беше, нямаше да й бъда интересен", засмя се Асен.

А после, след секунда, без Банова да подпитва, сам се престраши и заяви: "Не ме е укротила, но ме научи да я обичам безумно много!"...

Ето тези думи е мечтала да чуе всяка жена в живота на Блатечки, но те са посветени само на последната от тях. А дали ще е последна и за в бъдеще?! Ще видим.