При тези големи синове, които има, особено Фики, мнозина не могат да повярват, че Тони Стораро не само още няма 50 години, а и му остават още две до навършването им. Да, гласът на поп фолка преди два дни отпразнува 48-ия си рожден ден, което е обяснимо - станал е татко съвсем млад.

Тони смая с две неща феновете си. Първото беше, че като заклет чалгар, той посрещна рождения си ден на рап парти. Стораро се веселеше в известен клуб на Слънчака, където участие имаха момчетата от популярната МБТ. Точно в полунощ, когато започна и личният му празник, те се събраха, извикаха го при тях на сцената и започнаха големите честитки и овации.

Тони видимо се кефеше, но това, което забелязаха мнозина и което дори силно изплаши феновете му, е колко е отслабнал. Като го гледаме на снимките, дори главата му изглежда по-голяма от тялото, а той никога не е бил такъв. Крачетата му са като клечки и изобщо сякаш се е стопил наполовина.

Всички се надяват това да се дължи на някаква негова мания за отслабване, а не на здравословен проблем, но някои потребители го сравниха с Дони. Знаем, че Добрин Векилов се превърна в ходеща точилка по свое желание. Здрав е като чук, но си е внушил, че така се чувства добре, като прилича на скелет.

Пожелаваме на Тони Стораро много крепко здраве и успехи, и да си върне старата мъжка форма.

Източник: Crimesbg.com