На човек не мяза вече егоцентричната бивша миска Антония Петрова - това заключиха посетители на столичен мол, дни преди Коледа, когато Тоца тръгна да пазарува играчки за елха. Тя добре си напазарува, но и успя да изплаши мнозина и да ги накара да си леят куршум, само като мина покрай тях.

Причината е, че лицето на Антония Петрова е станало като на някакъв киборг от прекалено многото пластики, които не спира да си прави. Кожата й е така изкуствено опъната до краен предел, че гледката е страшна. Скулите й са като изпъкнали яйца, а носът е труден за описание, защото е "пипан" няколко пъти.

Какво е това чучело, бе: Антония Петрова изплаши клиентите в мола! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Устните ги знаете, но да припомним - вече гонят по обем и тези на Андреа Иванова от Бургас, а явно Тоца не смята да престава с интервенциите по себе си. Да не говорим и че не залага поне на естествена коса, а размята проскубани екстеншъни, прибрани на опашка.

"Ходеше като мумия, но се беше барнала с палто за около десет бона. И какво от това, след като хората масово я гледаха като чучело и се отдръпваха от нея - едни с ужас, други с насмешка. Най-зле е обаче мъжлето й, дето трябва не само да й гледа мутрата ката ден и да й търпи нрава, ами и да спи с нея", коментират очевидци.