Със сигурност няма да е преувеличено, ако кажем, че напоследък на Кристиан Костов не му върви или пък, че късметът го е напуснал.

Вероятно и вие ще се съгласите предвид няколкото нелепи ситуации, които го сполетяха наскоро. При все, че са нелепи, последствията от тях са изключително тежки за младия изпълнител, представил страната ни на Евровизия преди няколко години.

В канала си в Телеграм певецът сподели какво точно го е сполетяло. Разказът му с подробности от преживяването потресе всички негови последователи.
Оказва се, че последствията за него няма да са никак краткосрочни, дори напротив.

Вероятно сте забелязали, че напоследък Кристиан Костов изчезна и не се показва в социалните мрежи. Причината за това се оказа именно преживеният от него инцидент.
Той сподели със своите почитатели в канала си в Телеграм, че си е изгорил клепачите на очите. Очевидно това му е причинило сериозна болка.

Певецът отбелязва, че инцидентът наистина бил изключително нелеп, тъй като станало по време на рязане на лютива чушка с нож. Тъй като била много сочна, пръснала в очите му. Сега той е измъчван от постоянна болка, придружена от възпаление. Според разказа му, възпалението се дължи на това, че си е измил очите след случката.
Източник: marica.bg

Какво е състоянието на Кристиан Костов след инцидента ?