Напоследък Натали Трифонова е много заета и дори се ожалила пред свои колеги, че от работа няма време за почивка. На всичко отгоре ще е и водеща на новогодишния концерт „Сцена под звездите“, заедно с Николаос Цитиридис. За изявата си в празничната нощ блондинката ще прибере хонорар в размер на 8 бона.

 

Натали Трифонова, която започва съвсем случайно работа в телевизията прави впечатление още с първата си поява на екрана. Първата й поява е в несъществуващата вече ТВ7.

От bTV я забелязват и я канят да заеме мястото на Станислава Цалова, която по онова време била в отпуск по майчинство.

 

От тогава до днес блондинката вече има редица почитатели, преобладаваща част от които са от мъжкия пол (по разбираеми причини). Твърди, че не спазва ритуали преди ефир, но пък има червен конец на ръката, който да я пази от уроки. За нейно щастие до момента не е имала сериозни гафове в ефир. Признава, че bTV се е превърнала в неин втори дом. През годините е научила, че времето винаги може да ти изиграе лоша шега.

 

Любопитен факт от живота й е, че през ученическите си години, Натали се е занимавала с боулинг. Понякога, когато има нужда от разтоварване, хваща топката отново.

Макар да е завършила математическа гимназия открай време я привличат по-артистичните и ненаучни изяви.

 

На 19 години Натали участва в конкурса „Танцувай с мен“, организиран от Слави Трифонов. Без каквито и да било притеснения се появява пред журито с ултракъса пола и горнище от бански, окичено с пайети. Провокативната й визия веднага грабва Трифонов и той не крие интереса си към нея. Разпитва я дали има гадже и не пропуска да подчертае, че фамилията й е като неговата и ако един ден се оженят, няма да има нужда да си я сменя. Именно от там тръгват слуховете, че му е била любовница и той я е уредил на работа в bTV.

 

На този етап слуховете не са потвърдени официално, а Натали твърди, че никога не е била любовница на шоумена. Категорична е, че не би разчитала на мъж да подпомага кариерата й. като допълнение посочва, че не знае кой е пуснал тези слухове, но шоуменът изобщо не е неин тип.

Макар през октомври да навърши 31 години, все още не е създала семейство и няма дете. Привърженичка е на брака и мечтае да се види в бяла рокля. Чувства се готова да стане майка.

 

Списъкът й с любовни завоевания не е никак малък. В продължение на 3 години излиза с ексводещия на Нова тв Деян Веселинов, след това и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й любов е Доан Хасан, когото Натали заряза преди година поради неизвестни за широката общественост причини.

Източник: Уикенд

Какви са отношенията между Натали Трифонова и Слави Трифонов?