Марката Nivea е една от най-предпочитаните в световен мащаб. Тя е финансово достъпна, предлага голямо разнообразие от артикули, а качеството на продуктите е доказано добро. Каталогът на козметиката Нивеа включва и подаръчни комплекти за мъже и жени, споделят от магазин Lilly. Брандът е на пазара от 1882 година и е познат в над 150 страни. Експертите следят за всички иновации и проблеми, за които техните клиенти търсят решение, поради което разработват различни линии. 

Какво прави марката Нивеа толкова харесвана

Преди да заложим на дадена марка козметика, трябва да сме сигурни в нейния хубав състав. Nivea е чудесна опция, ако търсите добро съотношение между качество и цена, като други плюсове на бранда са:

  • огромният асортимент от козметични предложения продуктовите линии на марката Nivea са доста разнообразни, което прави козметиката с това име все по-харесвана от мъжете и жените. Всеки един артикул на бранда е с обещано добър състав, който не причинява кожни раздразнения, алергии и други дерматологични проблеми;
  • достъпните цени Нивеа е име, което се свързва с изгодни цени, които са достъпни на по-голямата част от потребителите. Това е един от многобройните плюсове на бранда, който и до ден днешен заема първите позиции в търговския сегмент;
  • 130-годишното присъствие на пазара – продуктите на Nivea присъстват в почти всеки един дом, което е доказателство на безапелационния успех на компанията. Широката гама козметични линии подкрепят напълно факта, че брандът е синоним на качество, което остава непроменено през годините.

Козметиката Нивеа е винаги търсена от хората с високи изисквания към използваната от тях грижа за коса, кожа на лицето и тялото. Марката оправдава напълно техните очаквания, които стават още по-големи, когато стане дума за продукти за бебета и деца. Всеки един артикул Nivea има безвреден състав, който не носи лоши последици и за околната среда.

Какви продукти на бранда ще намерите в Лили Дрогерие

Магазинът предлагат богат асортимент от стоки с марката Нивеа, които могат да бъдат закупени и с намаление. Продуктовата гама включва гримове, грижа за косата, кремове за лице, душ гелове, детска и бебешка серия, дезодоранти и др. Слънцезащитните артикули са също сред предложенията на бранда, които можете да намерите в различни серии, подходящи за всеки тип кожа. Искате да изненадате любим човек? Подаръчните комплекти Nivea са прекрасен избор за това. Всичко това може да бъде поръчано и онлайн от Лили Дрогерие, където ще намерите изобилие от топ оферти за различните нужди.