Преди години тримата разбуниха духовете с грандиозния скандал за изневяра, предателство, ревност, развод, отмъщение и всичко необходимо, за да се разиграе една почти Шекспирова драма...

Иван Христов, знаем, беше женен за Вихра Петрова, която не обичаше, след което срещна Ирина Тенчева, в която се влюби. Да, очевидно последната е любовта на живота му, защото само тя успя да го накара да спре да лочи алкохол с литри, както правеше преди и да остане предан и верен на нея и семейството им.

Вихра пък така и не си намери половинка и до днес е сингъл. Което, за нещастие на хейтърите, се оказа много успешно нещо за нея. Защо ли?! Ами, защото за разлика от Ирина, която втрещи последователите си в клипче в нета, Вихра се е запазила и не е мръднала.

Тенчева обаче не може да се похвали със същото. Във видеото, което не може да се подобри с филтри, тя се показа с видимо наляти бузи, двойна брадичка и категорично остаряла. Дори чертите на лицето й са променени и това са констатации на потребителите.

Явно Ирина обича не само да готви, но и да опитва често от вкусотиите, които прави. Въпреки това обаче, Иван продължава да си я обича, така че браво!

Източник: Crimesbg.com