Първият ерген на, bTV Виктор Стоянов се връща обратно в риалитито, благодарение на което се сдоби с известност.

В сряда той направи включване от турския курорт Бодрум, а както е известно именно там се снима и новият сезон на шоуто. Очевидно е получил някаква специална роля.

На снимките от Бодрум, които показа Виктор Стоянов изглежда издокаран като за пред камера. Той е пременен в бяла риза, черен панталон и мокасини. Стилът му е издържан в типичната стилистика на „Ергенът“, а и мястото съвпада със снимките на новия сезон.
Сайтовете на бТВ веднага отразиха „новината“, което доказва, макар и не директно, че пътуването има връзка с тв проекта.

Известно е, че в новия сезон половинка си търси пианистът Евгени Генчев. Тъй като Виктор все още е популярен, телевизията разчита на него като на свое лице и идеята е това да продължи. Ето защо най-вероятно са решили да го включат по някакъв начин и в „Ергенът 2“.

Интересно каква ли може да е ролята на бившия гребец в новите епизоди на риалитито, след като със сигурност няма как да е водещ (предаването вече има такъв – Наум Шопов). Виктор не е и в екипа на шоуто, който работи зад кадър. Всичко това навежда на мисълта, че най-вероятно е поканен с някаква специална задача, която ще изпълни пред камерите.

Бившият гребец може символично да предаде щафетата на търсенето на любовта на своя наследник, както всяка Мис в конкурс за красота предава короната на следващата избраница. Не е изключено между пианиста и спортиста да се разиграе някаква сценка, като например Евгени да поиска съвет от Виктор как да избере най-подходящата на финала. Разбира се няма никакви съмнения, че всичко това е предварително режисирано. Фенките на Виктор обаче са във възторг, че ще го видят отново в предаването.

В бТВ много държат на Стоянов като на своя звезда. Те дълго време се чудеха каква работа да му измислят. Първо обявиха, че ще работи в „Преди обед“. Трябваше да има много любопитна рубрика, в която да влиза в изненадващи, непознати до момента роли. Както сами виждате на този етап такава рубрика на малкия екран няма. 

След това намериха място за него в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – рубриката „Двойка или не“. Виктор трябваше да разпознава дали двама души са влюбени, или само се правят на такива, а в действителност не се познават.
Но и при гърка бившият гребец се появява от дъжд на вятър. От телевизията не се отказват да му предлагат нови и нови възможности. Дали все пак ще успеят да му намерят място така и не става ясно, но очевидно ще опитват още дълго време.
Източник: Уикенд 
 

Каква ще е ролята на Виктор Стоянов в „Ергенът“ 2?