Ева Лонгория сподели, че тя и 75-годишната носителка на "Оскар" Мерил Стрийп имат сладки прякори една за друга. Той е "братовчедка".

Това е така, защото 49-годишната звезда от "Отчаяни съпруги" и актрисата от "Дяволът носи Прада" наистина са далечни братовчедки.

"Мерил и аз сме братовчедки. И двете участвахме в ДНК шоуто на д-р Гейтс и с Мерил имаме общ роднина", казва тя в интервю за Extra. 

'Години по-късно я видях на едно събитие и приятелката ми каза: "Иди й кажи, че сте братовчедки". А аз: "Не, няма да кажа на Мерил, че сме братовчеди".

Тя продължи: "После чух: "Братовчедке!", обърнах се и видях, че това е Мерил.

Вече изминаха цели 20 години от началото на „Отчаяни съпруги“, но сериалът предизвиква зрителския интерес до ден днешен. Именно той изстреля Ева Лонгория на върха в ролята й на Габриел Сулис. Тя и до ден днешен е много близка с останалите звезди от сериала, но откритата роднинска връзка с Мерил Стрийп много я радва.

Наскоро стана ясно, че Лонгория се мести в  Испания със съпруга си и сина си Сантияго, който е на 5 години. До този момент живееха в Лос Анджелис, но продадоха доскорошния си дом.

Източник: msn.com