Оказва се, че между две от новите водещи на „Преди обед“ – Оля Малинова и Зейнеб Маджурова съществува огромно напрежение, което бе доловено от зрителите. Като капак на всичко, туркинята често бърка името на колежката си и й казва Олга, а Малинова пък на свой ред й отвръща с леден поглед.

 

От медията издават, че Маджурова се държала с колежките й, сякаш са й подчинени, защото смятала, че тя е звездата на предаването, а Франциска и Оля са под нея. Това е и причината, поради която атмосферата зад кадър била доста напрегната.

Запознати издават, че след като дарила с деца милионерския наследник Стоян Балевски, Зейнеб съвсем се самозабравила. Повярвала си до такава степен, че се държи високомерно с почти всички. В дома си прави чистачките, детегледачките и градинаря на пух и прах – постоянно им крещи и ги унижава, държи се с тях като хора втора ръка…

 

Припомняме, че туркинята стана известна в първия сезон на „Биг Брадър“. Хората, познаващи я отблизо, са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е милионерска съпруга, макар двамата да не са сключили все още брак, въпреки трите им общи деца. Маджурова не спира да изтъква положението си и всячески се стреми да заведе пред олтара любимия си милионер, който на всичкото отгоре е умен, красив и възпитан.

 

Всъщност за това, че амбициозната бургазлийка се цели нависоко, стана ясно още в „Биг Брадър“. Вероятно си спомняте, че майка й, й се караше, че се сваля със Здравко от Приморско, който не бил подходящ за нея, тъй като не е заможен и не е столичанин. Не може обаче да се отрече, че Зейнеб е от малцината участници в риалитито, съумели да извлекат полза от споходилата я популярност в Къщата.

 

И към днешна дата тя не спира да драпа за слава и собствено предаване и продължава да живее с надеждата, че Оля и Франциска ще се провалят и тя ще остане единствена водеща. Именно заради това се държала с тях пренебрежително.

 

Освен това по-наблюдателните зрители забелязаха, че и трите водещи са с грим, който вместо да прикрива, изтъква недостатъците им. При Зейнеб се стараят малко повече, но Оля често е обект на присмех заради изкуствените й мигли или цветните й сенки.

При Франциска пък от 100 километра си личат бръчки, които в „Денсинг Старс не се виждаха.

 

Предстои да видим как ще завърши войната между трите в сутрешното предаване, защото както една кухня е твърде тясна за две жени, така и едно шоу е тясно за три амбициозни водещи.

Източник: Уикенд