Който е казал, че непременно един мъж трябва да е по-голям от жената до себе си, много греши. Примерите за щастливо съжителство между по-зряла жена и по-млад мъж не започват и не свършват само с Еманюел и Брижит Макрон. Нашите Иван Христов и Ирина Тенчева са чудесен пример за това как жената може да е по-голяма и въпреки това мъжът й да я гледа с очи на вярно куче и да не поглежда друга.

Всъщност и първата жена на Христов - Вихра Петрова, е малко по-голяма от него, но с нея не се получи. Очевидно единственото важно нещо е има ли спойка и духовна близост между партньорите, каквато очеИЗвадно е налице между Иван и Ирина.

Преди броени дни тя беше и рожденичка, но отдавна сме забелязали, че старателно е изтрила всякаква информация за годината си на раждане в интернет. Въпреки това още отпреди е ясно, че Ирина е три години по-голяма от Иван и сега навърши 48 лазарника.

Половинката й се постара да я зарадва с малко, но много уютно семейно тържество, на което Тенчева духна само три свещички - крием години, нали... но получи много пъти по три целувки от своя Иван.

"Какво му направи тая жена, още се чудим, но този Ванчо без нея не може и ден", радват им се близки хора.

Източник: Crimesbg.com