Доскорошната фаворитка на Америка и емблема на романтичния жанр Мег Райън с всеки ден се превръща в истинско чудовище. Актрисата беше изловена от папараци на разходка в Ню Йорк с осиновената си дъщеря Дейзи и потресе феновете си с неузнаваемото си лице. Физиономията на 62-годишната звезда е разкривена и белязана от безброй операции, като само русите й къдрици напомнят за красавицата от филми като „Имате поща“, „Френска целувка“ и „Безсъници в Сиатъл“.

Отдавна сме свидетели колко жесток може да бъде Холивуд към жените на определена възраст. След като стана жертва на това явление, Мег Райън реши да се тунингова и подмлади. Сега обаче не прилича на себе си и плаши хората като Калина Сакскобургготска. В резултат на многобройните пластични операции красивата навремето актриса, оприличаване на свежа прасковка, сега прилича на спаружена маруля.

Освен това Мег Райън беше избрала доста странен начин на обличане. Тя беше беше с дълго баровско палто, под което беше нахлузила скъсани дънки и маратонки. Щерка й Дейзи пък беше облечена като индивид с неопределен пол – коментират таблоидите. Което пък породи подозренията, че това е поредното дете на звездни родители, което има проблем със своята сексуалност.

Източник: „Уикенд“