На церемонията тя демонстрира съвършена физика след десетилетия борба с килограмите. 69-годишната милиардерка без никакъв свян призна, че е свалила 30 кила с инжекциите за диабетици „Оземпик“ и ни най-малко не се срамува от изполването на този модерен, но и опасен метод.

В искряща рокля с голо рамо тв водещата беше сред най-стилните гости на церемонията. Доскоро журналистката отричаше, че използва друго освен диети, за да се втали, но този път беше пределно откровена пред камерите.

Опра Уинфри официално обяви война на килограмите в далечната 1986 г. и е живото доказателство за йо-йо ефекта. Теглото й варира постоянно между 65 и 100 килограма, а 69-годишната дама твърди, че е опитвала обсолютно всяка диета, позната на човешката цивилизация.

Как Опра Уинфри се приведе във форма и задраска 30 кг?

В момента наперената бабка е в страхотна форма и не се срамува да говори за отслабването си. За разлика от други като Ким Кардашиян, които отказват да признаят за боцкането си с инжекции. Риалити звездата свали 16 кг за 10 дни, но упорито твърди, че го е постигнала с физически упражнения. Разликата във възрастта обаче между Ким и Опра и близо четвърт век.

Препаратът стимулира производството на инсулин в организма и потиска чувството за глад.

Източник: „Уикенд“