Те приличаха на перфектната двойка, макар да сме наясно, че съвършени неща няма. Но Белослава и Евгени Йонов даваха сериозни заявки, че ще остареят заедно, толкова единни, пасващи си и в пълен синхрон един с друг. Е... язък! Както всички вече узнаха, двамата са разделени от месеци и дори им предстои официален развод.

Художникът не удостои с присъствие дори купона за рождения ден на доскорошната си любима, която пък се натряска от мъка и бе закопчана от полицията, докато шофира къркана. На път към магазина, за още пиячка.

"Че кой няма да се пропие от това, което й се случи на милата?! Знаете ли какво е мъжът ви да дойде и да ви заяви, че е влюбен в друга?! В някаква си млада хлапачка, която ясно с какво го е омотала", коментират близки до доскорошното семейство.

Оказа се, че Белослава е надушила, че мъжът й "пърха" и си го "завира" другаде и директно го попитала дали е вярно. Надявала се, че ще го стресне и като всеки редови съпруг, той ще отрече, ще се защитава, а после ще зареже любовницата си, за да няма проблеми. Но не - Евгени не само признал, но и споделил с певицата, че има чувства към другата. Която заведе в чужбина точно на рождения ден на Белослава.

Явно това е скъсало нервите на щерката на Анета Сотирова и тя е започнала да дави ядовете в алкохол.