През ноември миналата година тя се кълнеше в ефир, че е влюбена и щастлива с "принца", когото открила. Е, този принц се превърна в жаба по-бързо от очакваното, а Айлин Бобева остана с пръст в устата (или някъде другаде...).

Оказа се, че иранецът Фарид, с когото тя се показваше в мрежата и медиите, я е зарязал като мръсно коте. Той е изтрил и всичките им общи снимки в Инстаграм, дори и тези от рождения си ден, които двамата първи показаха пред света.

Близки до Айлин са бесни от поведението на Фарид и твърдят, че той се е отнесъл с Бобева като с парцал. "Позабавлява се с нея, р@зчекна я от с*кс и я захвърли. Е, не че тя е някоя девственица и не го е искала, но вярваше, че имат сериозна връзка и дори може да стигнат до съвместно съжителство. Уви, той се оказа поредният женкар, който като й се насити, се заоглежда за друго", коментират източниците.

Айлин също е изтрила всички спомени и снимки от профилите си, и от известно време не обелва и дума за Фарид. Припомняме, че той е доста по-голям от нея, прехвърлил 40-така, докато тя е още към средата на 20-те.

"Не, че не си пасват хора с такава разлика, но е важно да си паснат ментално. А при Айлин и Фарид точно там имаше пропуквания. Само със с*кс не става, втръсва ти в един момент", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com