Джейми Лин каза, че "целият живот на сестра ѝ е бил посветен" на спечелването на "Грами" до този момент.

Тя разказва за реакцията на сестра си Бритни Спиърс след загубата на първата й награда "Грами".

По време на последния епизод на британското риалити шоу "Аз съм знаменитост... измъкни ме оттук!" 32-годишната Джейми Лин разкри, че 41-годишният ѝ по-голяма сестра е останала "с разбито сърце", след като е бил победена от Кристина Агилера за наградата за най-добър нов изпълнител по време на наградите "Грами" през 2000 г.

Коментарите дойдоха в момент, когато нейният колега от лагера, възпитаникът на "Произведено в Челси" Сам Томпсън, обсъди загубата на наградата на Британските награди за подкаст по-рано тази година.

"Искаш ли да чуеш за нещо наистина срамно, което се случи веднъж?" Джейми Лин пита колегите си. "Това е свързано със сестра ми. Тя се бореше за първата си награда "Грами". Тя и Кристина Агилера."

"Бритни очевидно беше по-голямата звезда през тази година, тя се трудеше докрай", продължава Джейми Лин. "Вкъщи имаше екипи на MTV, които наблюдаваха семейството ни, защото беше като безсмислено, тя печели. И тя е там и загуби."

"Какво е направила?", пита 31-годишният Томпсън.

"Беше на наградите, беше на "Грами" - обясни Джейми Лин. "Бях толкова малка, сигурно на 8-7 години или нещо подобно. Спомням си само, че си казах: "Това е глупост. "

В защита на сестра си и споделяйки тъгата на Бритни от загубата, актрисата от "Сладки магнолии" продължава: "Кристина я спечели, а между другото не забравяйте, че тя беше чудесно талантлива.

Източник: people.com