Звездата от сериала „Истински съпруги от Ориндж Каунти“ показа своето силно позеленяло и подуто лице, за да демонстрира на дамите какви са рисковете от естетическите интервенции. Тамра Джъдж твърди, че приятели я питат дали е претърпяла катастрофа, а собствената й майка отказва да я гледа, защото й се повръщало...

Въпреки всичко актрисата приема коментарите за вида си с насмешка и чувство за хумор. Ефектът на лицето й е постигнат след интервенция за повдигане на вежди, лазерно лечение с въглероден двуокис и син химически пилинг.

„Отокът е доста лош“ – призна актрисата, докато показваше на последователите си различните ракурси на лицето си, чиято кожа изглеждаше подута и с мехури. Тамра Джъдж добави, че се чувства „малко по-добре“ и може вече да се изкъпе и да гледа телевизия, след като дълго я е боляла главата при повдигане на веждите.

Актрисата не за първи път страда от пластичната хирургия. През 2021 г. красавицата разкри, че е махнала гръдните си импланти заради тежко възпаление.

Остава въпросът защо 57-годишната Тамра се подлага на тези мъчения, макар че изглежда повече добре за възрастта си. Отговорът остава загадка за феновете й.

Източник: „Уикенд“