Подобно на снаха си Меган, херцогинята на Съсекс, принцесата на Уелс винаги е била отдадена на здравословен начин на живот. Освен това тя го поддържа и по време на трите си бременности - през 2013 г. с принц Джордж, 2015 г. с принцеса Шарлот и 2018 г. с принц Луи.

В съответствие с кралската традиция принцеса Кейт рядко дава интервюта или сведения за кралския си живот, да не говорим за точната ѝ диета и упражнения.

Множество източници обаче споделиха как точно принцесата на Уелс се поддържа максимално здрава, като според сведенията това се дължи на специализирани упражнения. Всеизвестно е, че принцесата на Уелс с удоволствие включва упражнения в ежедневието си.

Според Daily Mail Кейт се занимава обилно с кардио упражнения и тежести и тренира ежедневно без личен треньор.

Въпреки че е майка на три малки деца, кралски вътрешен източник сподели пред Daily Mail през 2016 г., че херцогинята не позволява на родителските задължения да попречат на тренировките. По това време дъщеря ѝ Шарлот е била малка: "Кейт намира време да тича колкото се може по-често, когато е в Норфолк, "понякога с Шарлот в количката и кучето им Лупо до нея", казват те.

Въпреки че тренировките й се редуват постоянно, любимата й техника е планкинг. Херцогинята използва различни дъски в почти всичките си едночасови тренировки, съобщават оттам.

Съобщава се също, че Кейт прави упражнения за гребане и колоездене в тренировките си и се фокусира върху коремните си мускули с помощта на швейцарска гимнастическа топка.

Тренировките на Кейт са стриктни, но се твърди, че принцесата на Уелс обича и йога. Твърди се, че тя ѝ помага да се успокои и да се разтовари от стреса, както и да укрепи силата и основните си мускули.

Въпреки че не сме сигурни дали колоезденето е редовна част от тренировките на Кейт Мидълтън, наскоро тя победи съпруга си принц Уилям в клас по спининг - докато носеше токчета.

Тренировките на Кейт са стриктни, но се твърди, че принцесата на Уелс обича и йога. Твърди се, че тя ѝ помага да се успокои и да се разтовари от стреса, както и да укрепи силата и основните си мускули.

Източник: marieclaire.com