Прави впечатление, че актрисата и тв водеща Алекс Сърчаджиева залага на здравословно хранене.

 

Преди няколко дни тя била забелязана в един от хипермаркетите в столицата, където си напазарувала две чанти със зарзават – краставици, чери домати, чушки, марули, лук и репички. Сред покупките й се забелязвало и кисело мляко, с което вероятно си прави таратор.

 

Как изпадналата в сериозно финансово затруднение Алекс Сърчаджиева яхна возило за 70 бона?

Тя заложила на тесни дънки и кожено яке в черен цвят. Единствено маратонките й били в бял цвят, очевидно, за да не изглежда съвсем като в траур. Косата й била вързана на конска опашка, а по лицето й нямало и следа от грим.

 

Макар, когато не е на сцена звездата от Сатиричния театър да не използва грим, не може да се отрече, че и така е достатъчно красива и очарователна.

При все, че през май ще чукне 40 години, едва ли някой би могъл да й даде повече от 30.

 

Това, което направило силно впечатление на околните, бил паркираният пред хипермаркета чисто нов автомобил, марка „Хюндай“. Според запознати возилото струва 70 бона, което пък води до въпроса как вдовицата на Иван Ласкин може да си позволи подобна екстра, след като не спира да реве, че едвам се справя финансово.

 

Очевидно обаче това се е превърнало в мода, тъй като напоследък всички звезди се надпреварват да се жалват как няма пари, а в същото време не спират да задоволяват капризите си с коя от коя по-скъпи „играчки“.

 

Изглежда все пак Алекс Сърчаджиева е дръпнала с материала, предвид, че участва в куп постановки, снима се в сериали и филми, а и води съботното предаване на bTV „Животът по действителен случай“. Да не пропускаме, че вероятно прибира добра печалба и от моноспектакъла й „На живо“.

 

Тя неведнъж е ревала, че след смъртта на Ласкин трудно успявала да върже бюджета. Очевидно обаче към днешна дата финансовите затруднения са останали зад гърба й и тя вече може да си позволи да се поглези.

Източник: Уикенд