Холивудската звезда, която неотдавна разкри за труден момент в живота си покрай развода си с еБен Афлек, изглежда се подготвя за голяма година напред, тъй като сега се фокусира върху актьорските си проекти след излизането на последния й албум през 2024 г.

Тази година Джей Ло участва в множество проекти и е на път да види как трудът ѝ се отплаща, тъй като източници посочват, че тя се цели в Оскарите. Звездата ще се бори за „Оскар“ за най-добра поддържаща женска роля за ролята си във филма „Неудържим“, който е продуциран от нейния отчужден съпруг и дългогодишен приятел и сътрудник Мат Деймън.

Съобщава се, че продуцентите подкрепят кампанията ѝ за „Оскар“, а вътрешен източник твърди, че това е начинът ѝ да „отмъсти“ след развода. „Тя иска следващата година да бъде най-добрата й година, за да покаже на света, че нейният скапан любовен живот не я е повалил. Тя ще се издигне“, казва близък до звездата източник пред „Дейли мейл“.

„Тя иска „Оскар“ за „Неудържима“, казва вътрешен човек пред изданието, споделяйки мнението си за представянето ѝ като трудолюбива майка. „Тя е сензационна в него, видях филма и уау, тя го заковава“.

Източник: hola.com