Брук Шийлдс попадна в болница през септември, след като колабира по време на подготовката за пиеса в хотел „Карлайл“, а сега разкри в интервю кой й е помогнал в този труден момент.

„Пих твърде много вода и не разбрах, че ми липсва натрий. Тъкмо се канех да се обадя на Бърза помощ, слизайки по стълбите, и осъзнах, че всички ме гледат странно. Попитаха ме дали съм добре“ – разказа 58-годишната Брук.

„Влязох в хотела и към мен се приближиха две непознати жени. Всичко започна да почернява. След това ръцете ми се спуснаха настрани и се свлякох с главата напред до стената. Получих масивен припадък. Имах пяна на устата, аз бях напълно синя, щях да си глътна езика. Следващото, което си спомням, е, че ме качиха на линейка“ – разказа Шийлдс за травмиращия инцидент.

Как Брадли Купър стана Ангел пазител за Брук Шийлдс?

Тъй като в този тежък за нея момент съпругът й Крис Хенчи не отговаря на обажданията, Брук Шийлдс е придружена в линейката от колегата си Брадли Купър. Той лоялно остава с нея, докато лекарите я настанят в реанимация.

Сега Брук се зарича да му е вечно благодарна за този жест, че се е превърнал в неин Ангел Пазител, който й е дал сили за живот в труден момент.

Източник: „Уикенд“