Дженифър Лопес разкрива голямата разлика между брака ѝ с Бен Афлек и предишните ѝ романтични връзки. 54-годишната певица и 51-годишният актьор са известни с това, че публично признават любовта си един към друг, след като подновиха романса си през 2021 г. и се ожениха през лятото на 2022 г.

По време на скорошно интервю за Vogue звездата разкри, че има важна разлика, която се отнася до начина, по който се чувства около Бен, и до това как е успяла да се превърне в "неподправена" версия на себе си с него. "Бен иска от мен да разбера стойността си ", обясни тя.

"Чувствам се още по-спокойна и комфортно, което ме кара да се чувствам още по-красива, отколкото някога съм се чувствала с някой друг", казва JLo пред изданието, говорейки за увереността си. "Най-накрая съм на този етап от живота си, в който обичам всяка част от себе си без угризения", добави тя.

Актрисата погледна назад към личния и професионалния си път, признавайки, че всичко това е част от това, което е сега. "Всяка част от мен, тялото ми, гласът ми, изборите ми, дори, например, грешките ми. Всичко това ме е направило това, което съм, и ме е довело до мястото, където съм днес".

Двойката влезе в заглавията на вестниците през 2021 г., когато за първи път бяха свързани заедно след раздялата им през 2004 г., когато решиха да прекратят годежа си. Бен ще продължи да се жени за Дженифър Гарнър от 2005 г. до 2018 г., докато Дженифър се омъжва за Марк Антъни от 2004 г. до 2014 г. и се сгодява за Алекс Родригес през март 2014 г., преди да се разделят през април 2021 г.

Източник: hola.com