След големите съдебни перипетии и безмилостния позор, които предизвика по време на процеса срещу бившия си съпруг Джони Деп, Амбър Хърд напусна безславно Холивуд и заживя далече от артистичния блясък. Бездарната актриса напусна не само Холувид, но и континента, като заживя в Старата Европа, където съдниците й не са толкова безжалостни. Хърд откри нова страница на живота си в Испания.

37-годишната актриса от „Аквамен“ и „Изгубеното кралство“ е избрала да живее в Мадрид, където е отседнала със своето семейство. От видео в Тик ток става ясно, че тя охотно отговаря на испански журналисти, които я питат дали ще остане в страната задълго. Амбър отвръща, при това на добър испански, че Испания й харесва и че е влюбена в страната още от детската си възраст. Актрисата потвърди, че има предложения в киното, но не дава подробности за тях.

Според близки до Амбър Хърд тя е повече от разочарована и изтощена от съдебния процес срещу бившия й Джони Деп, когото тя обвини в домашно насилие. През декември актрисата разкри, че двамата с Деп са постигнали споразумение и са се отказали от обжалването на решението на съда във Вирджиния, което оневинява Джони.

Къде се покри противната Амбър Хърд?

А дали след толкова лъжи и симулации кариерата на Амбър ще потръгне, предстои да видим...

Източник: „Уикенд“