Версиите за отсъствието й са няколко

За никого не е тайна, че по стара традиция, Кремена Халваджиян изкарва всичките си празници и част от ваканциите си зад граница в компанията на семейството си.

Откакто Александра е половинка на сина й Бебо, никога не е пропускала тези поводи, но до тази година. Прави впечатление, че този път стройният й силует отсъстваше от купона, който Кремена Халваджиян вдигна в столицата по повод 53-я си рожден ден.

От публикуваните от Магърдич Халваджиян снимки се вижда, че на партито са присъствали не само обичайните заподозрени, които са от близкия им приятелски кръг, а и звезди, с които семейството се вижда доста рядко.

Къде изчезна снахата на Халваджиян?

Прави впечатление, че на партито е присъствал и синът им Бебо Халваджиян, но снаха им Александра, която е майка на двамата им внуци, не е била там. Вместо това тя публикува снимки от Созопол. Двамата с Бебо са били в Париж десетина дни преди рождения ден на Кремена Халваджиян. Според запознати не е изключено двойката да са се изпокарали по време на романтичния им отдих, предвид факта, че не са от най-спокойните и вечно спорят за нещо.

В същото време не може да се отрече и фактът, че много се обичат и доказателство за това са двете им деца. На свой ред пък Кремена Халваджиян винаги е демонстрирала, че обича снаха си като родна дъщеря. Неслучайно снахата работи във всички предавания на Маги Халваджиян, а след това споделя и свободното време със семейството.

Не е изключено все пак Александра да си е била в София, но да й се е наложило да си остане у дома заради децата, а качените снимки от Созопол да са стари.

Освен това, съдейки по това, че Кремена Халваджиян не изглежда никак притеснена на снимките, очевидно всичко е наред.

Междувременно мнозина посочиха, че в Кремена Халваджиян определено не сее провалила в старанието си да се отличи от тълпата. Те обаче коментират, че стилистката се е направила успешно на клоун, но не симпатичен, а по-скоро подобие на зловещото чудовище от филма „То“ по Стивън Кинг.

Навсякъде около нея се развявали блестящи камъчета, розови воали и изкуствени плитки, които са много по-подходящи за маскараден костюм, отколкото за 53-я рожден ден на жена. Всъщност Кремена е известна с доста „изкривения“ си вкус. За разлика от нея, Маги Халваджиян бил заложил на риза и дънки. Очевидно продуцентът все още не е осъзнал, че любовта изисква не само да приемаш другия такъв, какъвто е, а и да му кажеш, когато самият той не се усеща, че става за посмешище.

Източник: Уикенд