От година насам от него няма и следа в социалните мрежи

Прави впечатление, че от година насам единственият наследник на президентшата Десислава Радева изчезна от публичното пространство.

Изглежда Страхил е последвал примера й, зарязвайки социалните мрежи. Приятелите му там твърдят, че е неоткриваем.

Къде изчезна синът на Десислава Радева?

Нещо повече – оказва се, че Страхил по никакъв начин не е отразил скорошния рожден ден на Десислава Радева, който бе на 9 юли.

Освен това направи впечатление, че първата дама отбеляза 53-а си годишнина без голямо празненство. Рожденият й ден бе само няколко дни след завръщането й от религиозния преход по пътя Камино. Запознати издават, че именно сертификатът, получен в края на маршрута, бил най-големия подарък за нея.

Вероятно си спомняте, че преди да преустанови изявите си в социалната мрежа, Десислава Радева често се хвалеше с постиженията на сина си.

Както вече стана ясно през 2020 г. той завърши университет зад Океана.

Припомняме, че Страхил е плод на любовта между Десислава Радева и кадърът от БСП – Георги Свиленски.

След като приключи образованието си, Страхил се прибра в България и не продължи към следващата степен на обучение – магистратура. Прави впечатление, че наследникът на Радева е прекратил дори спортните си занимания. За никого не е тайна, че той бе волейболна надежда. Докато се обучаваше в Щатите, той дори натрупа опит и като треньор.

Източник: retro.bg