Кристиан Кирилов и съпругата му Джулия работят за бебе

Позабравеният риалити герой Кристиан Кирилов, който изгря с ролята на Митака в сериала "София ден и нощ", усилено работи за бебе. Със съпругата му - фолк певицата Джулия, сключиха брак преди година, и оттогава правят опити, издават техни близки. Уви, досега изпълнителката не е успяла да зачене. Младоженците обаче не се отказват и вярват, че съвсем скоро ще се сдобият с наследник.

Слухове за бебе

Джулия и Кристиан минаха под венчило на 29-ти септември 2019-та година. Тогава се заговори, че чакат бебе. Но слуховете не намериха своето потвърждение. Въпреки че съпрузите много искат дете, певицата все още не се е похвалила с щастлива новина. Хора от обкръжението й твърдят, че тя е ходила на лекар и репродуктивни проблеми не се установили, така че вероятно в близко бъдеще семейството ще изненада почитателите си с блага вест.

Сватба

Въпреки визията си на мачо, Кирилов казва, че е традиционалист и миналата есен с любимата му жена вдигнаха красива и романтична сватба. Чалга изпълнителката с радост прие предложението за брак на екранния Митак и до ден днешен е убедена, че той е сродната й душа. Джулия, чието истинско име е Жулиета, и Кристиан са заедно от две години, но връзката им се развива бързо. Едва няколко седмици след запознанството им заживяха заедно, после последваха сватба и планове за бебе. Фитнес маниакът се запознал с певицата на нейно участие и веднага я харесал. По това време тя бе една от младите надежди на фирма "Пайнер" и фаворитка на продуцента Митко Димитров, но редица обстоятелства - и семейният живот, и пандемията, повлияха зле на кариерата й. Докато се наслаждавал на песните на хубавицата в популярно столично заведение, Кирилов толкова я харесал, че издирил телефонния й номер от общи познати. Няколко дни по-късно се свързал с нея и я поканил на вечеря. Оттогава двамата са неразделни.

Жената на мечтите

Приятелите на Кристиан отдавна му говорели, че е време да се кротне и да си намери сериозно момиче, с което да създаде семейство. В лицето на Джулия той разпознал жената на мечтите си, затова се решил да й предложи брак. Преди да се обвърже с изпълнителката, Кирилов имаше интимни отношения с неизвестна в публичното пространство инструкторка по пилатес. Няколко месеца излизаше и с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Фитнес маниакът се надяваше с нея нещата да потръгнат, но удари на камък. Милионерската наследница го заряза, защото й се стори безперспективен, пише "Уикенд".

Актьорска кариера

Откакто спряха излъчването на сериала "София ден и нощ" и актьорската "кариера" на Кристиан приключи. Той работи като фитнес инструктор и инфлуенсър в Инстаграм. Пробва се и като певец, даже записа обща песен с жена си Джулия, но парчето не успя да се превърне в хит. [caption id="attachment_647688" align="aligncenter" width="300"]Кристиан Кирилов и Джулия работят за бебе сн. Инстаграм Кристиан Кирилов и Джулия работят за бебе сн. Инстаграм[/caption] Запознати твърдят, че Кирилов се надява отново да се върне на екран с роля в друга продукция, но засега подобни предложения към него липсват, предават от hotarena.net.