Позабравеният шоумен Къци Вапцаров, когото навремето Фънки така "любезно" прекръсти на Къцамун, изрева в мрежата. И буквално вдигна на балон стотици потребители. Причината е прозаична, но съществена - цените в милата ни родина, които очевидно вече скачат не с дни, а с часове.

Къцито разказа, че е отишъл да купи за отрочетата си две нормални банички с два айрана, че да закусят. Едната от баничките, при това, била малка (според преценката на Вапцаров).

"Е, какво смятате, трябваше да платя за тази закуска?! Поискаха ми 12,50 лева - и цифром, и словом. 12,50 лева, от които свят ми се зави. И да не мислите, че към отишъл в Гърция или на Ривиерата - не. Отидох в обикновена столична баничарница", реве с пълно гърло Къци.

След което добави и друг ценови шок - за два домата и половин пъпеш той се изръсил с 10,50 лева. "Както ви харесва, ако ви харесва - това е положението! Щом не ви харесва, стойте гладни или лапайте мухи", гневи се Къцамун.

Доста столичани коментираха поста му като са съгласни, че цените в града стават непосилни. Други обаче, явно от провинцията, не повярваха и го посъветваха да ходи в обикновените магазини и да не пазарува от баничарници и магазини със съдържатели - тип жената на Кирил Петков.