Както е тръгнала, Мика Стоичкова скоро ще вземе да налети и на деца. И не, не преувеличаваме, защото бившият й приятел бе на 24 години, а новият, с когото е съвсем отскоро е на 20. Страх ни е да си помислим какъв ще дойде после, но... дано поне има 18.

Мика ще стане на 35 години и възрастовата й разлика с новото гадже е огромна. Нещо повече - какво би могла да си говори щерката на Христо Стоичков с някакъв недорасляк, който още не знае сърби ли го, боли ли го.

Близки до обкръжението й обаче разкриха идеята на Стоичкова и тя била съвсем простичка - с@кс, с@кс и пак с@кс. Мика така обичала да го прави, че можела да се клати върху мъжа с часове, а младите жребчета били най-издръжливи. Освен това тя си падала по здрави и красиви тела, а не по увиснали и сбръчкани чичаци.

В момента тя и новата й креватна играчка са на почивка на морето и сигурно не излизат от стаята си, освен за час-два, които отделят на плажа. Не е ясно и защо Мика скъса с бившия си, в когото уж беше много влюбена и щеше да го прави зет на Стоичков.

Нищо чудно и той да я е разкарал, ако не са му понесли претенциите й или му е писнало да се чувства като момче за удоволствие в живота на богатата футболна щерка.