Мария, която в момента се изявява в "Като две капки вода", наскоро твърдеше в интервю, че живеела като всички нормални хора, че не парадирала с богатство и че за нея важни били "малките неща" в живота. И още, и още глупости, които наговори за единица време.

В същото това време щерка й Марая се снима за пореден път и шокира мрежата с истината. Мнозина определиха това като тотално извр@щение, на фона на ситуацията в държавата и хората, които не могат да си позволят да изпратят децата си на училище с пари за закуска дори...

Дъщерята на Мара Отварачката, която претендираше за обикновен и нормален живот, се изфука нагло и грозно с пижама за колосалните 3500 лева. Да, да, пак повтаряме - 3500 лева - цифром и словом. Представете си сега каква е цената на другите дрехи, обувки и аксесоари на тийнейджърката, ако само пижамата й струва над 3 бона?!

За школото, в което учи, Мара киха 50 000 лева годишно, а парите със сигурност не са от "Капките", нито от участията й, които почти ги няма. "И ка после няма да търпи Миро Дзвера да я бие като тъпан?! Той бие, ама пари й дава, за да се прави на богаташка и да учи дъщеря си как се живее като паразит... Жалко, че я е превърнала в същата евтина снобарка като самата себе си", коментират в нета.

 

Източник: Crimesbg.com