Известен и даван по "телевизора", за съжаление, не значи щастлив и обичан. Иначе щеше да е твърде лесно... Голям е броят на родни "знаменитости", които са самотни и не могат да открият своята сродна душа. За целта разчитат на най-посещаваното място, а именно интернет.

Много са сайтовете за комуникация и запознанство, които отдавна са "обитавани" от така наречените български "звезди". Пръв сред първите е лорд Евгени Минчев, който редовно е засичан в платформа за хора с нестандартна ориентация. Бившият ватман хич не си и поплюва, нито бави хубавките и млади жребци. Забърсва ги по ред на номерата и приключва с тях след няколко вечери.

Другият, който се е отдал на търсене емоции в нета, е Дани Петканов, само че той набляга на женското и засега няма за цел да се обвързва сериозно. Всичко е просто с*кс.

Не креватни, а духовни преживявания пък дири ергенката Пам Велидис, която се е регистрирала в Тиндър и изглежда търси нещо наистина смислено и сериозно, като самата нея.

Доскоро Мис България - Елизабет Кравец пък беше в сайт за придружители, но без консумация. След скандала около него обаче, тя реши да изтрие профила си.

Източник: Crimesbg.com