Тя е вече почти на 50 години, но реши да направи нещо супер дръзко и смело. А може би се реши на това точно, защото скоро ще чукне половин век и иска да покаже на всички, че възрастта понякога е просто цифра, която няма нищо общо с човека.

Да, всъщност Нети доказва това и напоследък се е заела да събира реакции относно визията си. Как иначе да наречем факта, че певицата и актриса се пуска първо без грим, а сега и без дрехи?! Разбира се, Нети не е някоя тъпа бръмчалка и не показва телеса с цел да примами чичко паричко - тя се показа по бельо, на доста класически издържат кадър, но... но въпреки това си е почти гола.

Не може да се отрече, че половинката на Дони изглежда чудесно, както коментират потребителите масово. Тя спокойно може да засенчи и 25-годишно момиче, защото младите също не са застраховани от лош ген или неподдържано тяло.

На фона на всички комплименти, които получи Нети обаче, реакцията на Добрин Векилов смая мнозина. Според близки до двойката, Дони този път изригнал и се ядосал за публикациите на жена си. Това е доста странно като се има предвид колко свободомислещ и модерен човек е той. Но може би с възрастта ревността към партньорката му се засилва...

Източник: Crimesbg.com