"Ергенът" не е имал само този финал, който гледахме!

Прословутият "Ергенът" приключи, но феновете му, които далеч не са малко, още продължават да постват теми за формата и да се вълнуват покрай участниците. И особено покрай финала, който си личеше, че е от нагласен по-нагласен. И ето, че това се оказа абсолютната реалност. Източници от самата кухня на медията разкриха, че де факто са снимани не един, а два края на предаването - един с Виктория Капитонова и един с Дениз Хайрула.

Това се е наложило след напускането на любимката на всички, включително и на Виктор Стоянов - Алекс Гърдева, която постъпи пичовски и го направи за резил на цялата страна. Тогава, от немай къде, продуцентите решили да снимат двата финала, а за Виктор останало решението. Именно семейството му било определящият фактор и то го насочило към рускинята.

За всички стана ясно, че по-режисиран и заучен финал на шоу не сме гледали. Стоянов уж говореше мили думи на Виктория, но си личеше, че просто ги рецитира. Без истинско чувство, без реална емоция. Тя на свой ред му се хилеше като на обикновен познат и позираше щастлива, с единствената мисъл, че е грабнала победата.

Всъщност не любов, а още по-малко Викторчо, бяха нещата, които руското чудо търсеше с участието си. Капитонова целеше само да бъде първа и да си направи реклама като инфлуенсър. Е, с поведението си изгуби доста от последователите си и профилите й се оказаха хакнати, но да беше мислила за това овреме...

Източник: Уикенд