В тотален шок са близките на новата приятелка на Димитър Рачков, а и не само те - много от познатите на бившата му Анита Димитрова също. Причината е повече от потресаваща и дори не е за вярване, но... Оказа се, че младата Анита, която уж се правеше, че е превъзмогнала раздялата си с комика, не само не го е направила, но и е подивяла.

Като разбрала, че Камелия Андонова чака бебе от Рачков, Димитрова изкрейзила напълно. Тя е намерила телефонния номер на Андонова и й звъняла, за да я тормози.

Близки до Рачков разкриха, че Камелия получавала странни обаждания по всяко време на денонощието, а на повечето от тях отсреща се мълчало, дишало се тежко или дори се чували зловещи звуци. Да, малоумно, тъпо и просташко е, но някои жени излизат извън себе си от ревност... предполага се, че това се е случило и с Анита.

Според запознати, Димитрова тайно се надявала, че Рачков ще се отегчи от 40-годишната Камелия и ще се върне при нея. И не, защото Анита мре от любов по него, а заради парите и славата му, разбира се. Откакто Рачков я заряза, тя трябваше да се хване да работи, което очевидно много не й се нрави.

"Ще има да чака Митето да я вземе пак, ама като иска да става за резил, нека!", коментират източниците.

Източник: Минаха години, Crimesbg.com