Певицата Прея не може да си намери място след това, което й причини bTV. Истината е, че тъмнокожата изпълнителка с невероятен глас бе сменена от Жаклин Таракчи, която спечели последния сезон на „Гласът на България“.

Чаровницата успя да измести Прея от „Шоуто на Николаос Цитиридис” от раз.

 

Изритали Прея от „Шоуто на Николаос Цитиридис” заради сланинките

Безработната певица отбеляза, че няма нищо против момичето и допълва, че тя пее наистина добре и е страхотна.

„Заслужи си победата и й желая много успехи занапред. Но това, което направиха с мен, не беше честно. Знам защо е – защото дори и отслабнала, пак им се виждам дебела на някои и предпочетоха по-младото и хубаво личице и телце“, изревала Прея пред приятелките си.

Голяма част от зрителите определиха това като чиста проба дискриминация и не пропускат да отбележат, че медията е преминала всякакви граници, при това за пореден път.

 

„Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в „Сървайвър“. Махнаха Владо, който е в пъти по-добрия водещ, за да сложат бездарния Джаферович. Но какво нещо са връзките или парите...“, коментират гневни зрители.


Прея все пак е щастлива, че има участия, от които може да си докарва сравнително приличен доход. Несъмнено обаче липсата на хонорар от bTV ще се усети драстично, особено при тази инфлация.

Източник: Уикенд