Соня Колтуклиева буквално направи на нищо Слави Трифонов и сценариста му Тошко Йорданов!

Журналистката Соня Колтуклиева направи на две стотинки Слави Трифонов и сценаристи му Тошко Йорданов. Последният имаше глупостта да излезе с оправдателен пост в страницата на шефа си след позорното интервю с Бойко Борисов. [caption id="attachment_573692" align="aligncenter" width="300"]Слави Соня Колтуклиева кресна към Слави и Тошко[/caption] Той отправи нападки директно към Колтуклиева, която не се сдържа и го попиля в мрежата. Предаваме думите й без редакторска намеса:

"Ай-ай-ай, нЕкакъв Тошко, титан на мисълта и словото, придворен на Славчо Т., си помечтал да ме размаже, а ме рекламирал грандиозно! Подредил ме е “първа сред равни” в една компания, истински дрийм-тийм! Известни журналисти, според него сме - по реда на изброяването: Соня Колтуклиева, Любо Огнянов, Валерия Велева, Христо Комарницки, Светльо Иванов, Полина Паунова.

Както правилно отбеляза един читател - всеки от нас си има своя биография и публичен образ - добър или не толкова добър - но изграден от самите нас, през нашите битки, сривове и победи, през нашите грешки и емоционални травми... Кой-си-ти-бе-тошко?! Освен да подтичваш и да подлайваш като пале покрай оня, дългия с голямото его, какво друго те прави “значим”? Колкото по-яростно се опитваш да Му лъскаш имиджа, толкова повече презрение Му докарваш. Ако ще всяка вечер от екрана на БТВ да подлайвате срещу нас, това няма да превърне лакейството и раболепието на Слави от т.н. “интервюта” в героизъм. Няма как да стане. И през ум не ми минава да изисквам от Слави Т.да задава този ли онзи въпрос. Да пита каквото ще. Представях си, че го прави нахакано и остро, както във вечерите, когато събеседниците му не са в студиото; както, когато е насаме със сценаристите си, на които плаща, за да го правят да изглежда велик. Бил “изтръгнал” от премиера и главния прокурор да обещаят публично това или онова...свещена неинформираност - те са го правили вече. Верно ли не се усетихте, че те си извъртяха по един пиар на ваш гръб в отреденото ви ефирно време?! Е, то кой ли вече им се връзва и на тях, но нейсе...обаче ви употребиха, това е истината. Нали щяхте да правите политически проект, Димитър Диманов да ви създава структури, референдумът да е вашето знаме, да селектирате бъдещи управници?! Пунт и пластика! Както написа Илиян Василев: “добрата вест е, че политическият проект на Слави приключи”. Преди да скочи, Слави се срина. С любезното съдействие на сценаристите си... Хайде, марш обратно в тинята на чалгарството", изригна Соня Колтуклиева.