От година и отгоре, Асен Блатечки тръбеше, че е щастлив и най-сетне се чувства цял, завършен. А причината за това е жена - Елеонора Янакиева, с която той дори почти заживя на семейни начала. Е, може би не постоянно, защото Ели има дъщеря от предишния си брак, а Асен се грижи и за Борил, но връзката им беше бетон.

За жалост говорим в минало време по две причини. Първата е, че от доста отдавна Асен и Елеонора не са се появявали никъде заедно. Нещо, което бе нетипично за тях преди. А втората причина... Втората причина я виждате на снимките пред вас и тя е друга жена.

Блатечки беше спипан днес, да си гука сладко и почти любовно с непозната нам дама, която определено не е Елеонора Янакиева. Въпросната му хвърляше погледи, каквито и самата Ели в началото - разбирайте пълни с желание и страст... а и Асен не беше с най-деловата си физиономия.

Хора наоколо ги гледаха учудено и се "ръчкаха" един друг, а въпросът е тази жена дали е новата приятелка на актьора, или му е любовница. Няма значение, че не е женен за Елеонора, ако й слага рога, то с тази дама са любовници.

Направи впечатление и че непознатата е около годините на Асен, някъде над 50, докато Янакиева е на 46. Но за любовта прегради няма, нали си знаем...

Източник: Crimesbg.com, Kliuki.bg