Страшен шок застигна Гала преди дни и то така, че косата й се изправи. Причината за стреса е дъщеря й - Мари Будева, която я постави пред свършен факт, съобщавайки важното си решение. А именно - младото момиче е готово да сключи брак и направи най-драстичната крачка за това като се премести да живее извън столицата с гаджето си.

Знаем, че Мари и Константин (синът на Джуджи) заживяха заедно преди около две години, но обитаваха квартира в София. Днес вече са се преместили в къща близо до планината и това не е случайно, двамата са решили да създават семейство.

Новината изнервила Гала до краен предел. Тя била съгласна дъщеря й да има гадже и дори да дели покрив с него, но за сватба, а камо ли за деца, не искала и да чуе. Водещата била убедена, че Мари е още твърде млада, дори малка за подобни стъпки и искала първо да оправи живота и кариерата си.

"Те луди ли са?! Сега ще се преместят, утре ще им цъфне едно бебе... То няма лошо да имам внуче, но са още зелени и смятат, че всичко, дето хвърчи, се яде. Да ги видя като поузреят малко, дойде им друг акъл, че дори и ако решат да се разделят. Какво правим тогава?! С кои глави мислят изобщо?!", беснеела Гала и дори говорила с Джуджи, която също я подкрепила.

Младите обаче пет пари не дават и си знаят своето, а Мари даже обяви официално в мрежата, че се е преместила. Сполай им!